Over Galatea

Welkom bij Galatea!

Wanneer u op zoek bent naar een lingeriespeciaalzaak waar passen een plezier wordt, dan bent u bij Galatea in Schoten aan het juiste adres. In onze moderne en stijlvolle zaak vinden dames naast een uitgebreid aanbod lingerie ook shapewear, badmode, nachtkledij en kousen. Ook de heren worden bij Galatea op hun wenken bediend met een ruime keuze in ondergoed en nachtkledij.

Galatea is een vakspecialist met ruim 25 jaar ervaring in lingeriestyling. Wij helpen u met raad en daad de BH / bikini te vinden die echt bij u past: zowel qua stijl als qua maat! Wij helpen u uw werkelijke cup- en omvangsmaat te bepalen, zodat u zonder enige twijfel de perfect passende BH vindt! Een goede BH maakt niet alleen slanker, maar laat rondingen zien op de plaats waar ze horen te zitten en geeft zelfvertrouwen. Het is een basisinvestering die zijn geld dubbel en dik waard is.
Bij Galatea begeleiden we u in uw zoektocht naar de juiste lingerie en badmode, aangepast aan uw persoonlijkheid, wensen en draagmoment. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen in uw zoektocht naar de perfecte lingerie en mooiste badmode. Ons aanbod is zeer uitgebreid en divers qua stijl en prijs. Ons specifiek en efficiënt verkoopsysteem, waarbij niet alle producten zijn uitgestald, laat ons toe om in nauw overleg met u beter de juiste BH of badpak te vinden.

Wij zijn continu op zoek naar het beste dat de markt te bieden heeft aan kwalitatieve en modieuze producten. Wij selecteren de mooiste items op het gebied van lingerie, ondergoed, badmode, shapewear, kousen en nachtkledij van gerenommeerde merken als Anita, Arthur, Björn Borg, , Chantelle, Conturelle, Cyell, Felina, Féraud, Lise Charmel, Livia, Luna di Seta, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Marlies Dekkers, Opera, Prima Donna, Prima Donna Twist, Ringella, Roidal, Schiesser, Sunflair, Wolford, Woody, enz.

Kom eens langs en ontdek hoe leuk het kan zijn om uzelf te (laten) verwennen!

U vindt Galatea aan de Paalstraat 15, de gezellige en bekende winkelstraat van Schoten. Onze centrale ligging maakt dat u ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot kan bereiken. Vanuit Merksem, Brasschaat en Wuustwezel kan u de verbinding N1 – N115 nemen. Met de E19 dichtbij, vindt u ons ook gemakkelijk vanuit Berchem, Borgerhout, Deurne, Merksem, Antwerpen, Brasschaat, Sint-Job-In-‘t-Goor, Brecht, Loenhout en Meer. Komt u vanuit Deurne, Wijnegem, Schilde, Zoersel, Malle, Vosselaar, Beerse of Turnhout, dan kan u de N12 volgen.

Graag tot binnenkort.